moj lokal

Moderni ambient s pridihom butičnosti, v katerem boste ob vrhunskih sladicah, napitkih in prigrizkih pozabili na dnevne skrbi.

Točno ob 8.30 je 24. 11. 2017 po Mojem lokalu zadišalo po sveže pečenih rogljičkih in prvi skuhani kavici. To je dan, ko sva začela pisati najino prvo skupno podjetniško zgodbo. Res smo od takrat pa do danes skuhali že nešteto kav in postregli že ogromno gostov, a sva še zmeraj hvaležna za vsakega novega zadovoljnega gosta.

Želja po lastnem kotičku, v katerem bi lahko goste razvajala z najbolj kakovostno ponudbo, je bila živa že od nekdaj. In tako sva se izšolana in izkušena gostinca z več kot 19-letnimi izkušnjami v gostinstvu leta 2015 odločila, da je čas, da to željo izpolniva. 

Kar leto dni sva iskala primeren prostor. In ko sva ga le našla, sva v njegovo obnovo in nakup vsega potrebnega vložila vse najine prihranke. In nastal je Moj lokal. Danes sva vesela, da sva bila takrat tako drzna. Moj lokal je najina najboljša podjetniška odločitev, saj je prostor, kjer se je rodil tudi Soulflé.

Prav premišljena in pestra ponudba, ki nas ločuje od konkurence, je tisto, na kar sva še posebej ponosna. V Mojem lokalu lahko uživate ob slaščičarskih mojstrovinah Karima Merdjadija, si privoščite veganske tortice z Lizinega vrta, se okrepčate s hišnimi toasti ali napolnite telo z našimi hišnimi sezonskimi limonadami.

Naslov

Moj lokal
Jurčkova cesta 225
(trgovinski center E.Leclerc)
1000 Ljubljana
Google maps

Odpiralni čas

ponedeljek – sobota: 8:00 – 19:00
nedelja: zaprto

“Neprestano se prilagajamo potrebam in željam gosta. Poslušamo trg in smo dojemljivi za novosti. Zato se v naši ponudbi resnično najde nekaj za vsakogar.”

Andrej Mis